Herhangi bir sorunuz varsa bizi arayınız. Bize Ulaşın
Herhangi bir sorunuz varsa bizi arayınız. Bize Ulaşın
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. Sıcaklık değişimleri, mikroorganizmaların üremesine neden olarak ürünlerin fiziksel, duyusal ve kimyasal yapılarının bozulmasına sebebiyet verir. Bu nedenle mikroorganizmaların ürememesi ve gıdaların tazeliğinin bozulmaması için soğuk zincirin üretimden tüketime kadarki tüm aşamada kırılmaması gerekir.
Her işletme kendine göre bu ürünlere yer vermekte. Yer verirken de ana kriterler ve dolaysıyla avantajlara dikkat edilmektedir. Dikkat edilen söz konusu ana kriterler ve avantajlar aşağıdaki şekildedir:
– Daha pratik,
– Daha taze,
– Daha uzun ömürlü,
– Daha güvenilir,
– Daha ekonomik.